Bogmærke link​

Nyt tag lægges i Svendborg

​Taget er en vigtig del af hustets fremtoning og det er det første indtryk som gæster får af dit hjem eller din virksomhed. Derfor er det yderst vigtigt at du vælger den rigtige løsning med hensyn til dit nye tag / tagrenovering.

Nyt tag?

Hvad enten i drømmer om et helt nyt tag eller tagrenovering af det eksisterende tag, så få en snak med Sydfyns Murer Service omkring jeres ønsker og behov. Vi har mange års erfaring inden for renovering af tage samt taglægning og vi bestræber os altid på at yde den bedste og korrekte rådgivning i forbindelse med det forestående tagarbejde.

Sydfyns Murer Service udfører alle former for tagarbejde for kunder i Svendborg, Odense samt resten af Fyn. Vi lægger nyt tag, vi renoverer og udskifter tage, vi opsætter kviste og ovenlysvinduer og vi tilbyder proffesionelt tag eftersyn / tagservice.


Kontakt os for en uforpligtende snak på telefon tegltag, betontagsten og decra. Disse tre typer er kort beskrevet herunder. Hvilket tag der passer bedst til jeres behov kommer helt an på hvilket type hus der er tale om, hvad jeres budget er på, hvor længe det må tage og selvfølgelig hvilken stil i går efter. Vi anbefaler at i altid tager en snak med os inden i påbegynder jeres tagprojekt.


Vil du vide mere om disse eller andre typer tag som fx eternit, eternitskiffer, naturskiffer, tagpap eller zink, så er du altid velkommen til at kontakte Sydfyns Murer Service.

Tag typer

Tegltag - er en af klassikerne på markedet og det er en god løsning som langt de fleste husejere vælger. Teglstenen er lavet af ler, der er brændt ved meget høje temperaturer. Tegltag er en god investering, da teltage generelt har en meget lang levetid.

Betontagsten - er også et populært tag på det danske marked. Kvalitet og levetid er ikke helt så høj som ved tegltaget, men det er til gengæld billigere og man får meget for sine penge.

Decra tag - er et godt, let og et meget stærkt stål tag. Typisk kan man spare rigtig mange penge ved at få lagt et decra tag, da det er nemt og hurtigt at lægge. Ofte lægger man et decra tag oven på det eksisterende tag, der kan være af bølgetagplader eller eternitskiffer. Dette er en god og billig løsning, hvor der er mange penge at spare på renovering af taget.

Se galleri for nyt tag her.

Sydfyns Murer Service er dækket af Byg Garanti - det forpligter!

Som medlem af Byg Garanti-ordningen giver vi altid fem års garanti på alt udført arbejde.

Vil du blive kontaktet? skriv til os her​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​20 års erfaring som murer

Hos Sydfyns Murer Service kan du altid stole på kvaliteten i vores arbejde.

Topanmeldelser af kunderne

Vores kunder elsker os - og det fortæller de gerne om! Læs anmeldelser her.

​Medlem af Byg Garanti

Vi tilbyder fem års garanti ifm. vores arbejde, som medlem af Byg Garanti.

​Uforpligtende tilbud

Vi giver altid et skræddersyet tilbud på din opgave, og bliver enige om en god pris.

​Al post sendes til:

Hostrupsvænge 26
5700 Svendborg

Gå til rutevejledning

Hovednummer:

21 46 42 99

​CVR-nummer:

20458208

​E-mail:

sydfynsmur@gmail.com

​Åbningstider:

Hverdage 07.00 - 17.00

© 2019 Sydfyns Murer Service V/Johnny Thorum Poulsen​