Facaderenovering og vandskuring skaber bedre isolering

I dag er en effektiv facaderenovering ikke blot et spørgsmål om, at din bygning kommer til at fremstå flottere. Din varmeregning vil også fremstå mindre, fordi din facade bliver bedre isoleret i Svendborg, Odense samt resten af Sydfyn. 

Hos Sydfyns Murer Service kan vi naturligvis løse dette, så uanset hvilken størrelse ombygning vi snakker om, vil din facaderenovering leve op til bygningsreglementets krav til isolering.

Vandskuring pudser murstenene

Uanset hvilken form for facaderenovering du overvejer, kan vi hjælpe dig. Vi kan for eksempel sætte puds i stand og renovere beklædning eller maling. Er opgaven en del af en større renovering, kan vi tilbyde at stå for hele entreprisen. 

Vi har gode, faste samarbejdspartnere inden for diverse andre håndværkerfag. Det er stabile folk, vi har arbejdet sammen med siden 2011, og som har samme høje krav til kvalitet og aftaler, som vi selv har.​

Vandskuring udføres ved et tyndt lag mørtel og påføres på muren, og derefter skures det jævnt med en våd mursten inden tørring. Vandskuring giver en overflade, hvor du kan se murstenenes struktur.

​Hvis du lader os stå for totalentreprisen og vandskuring, slipper du for at koordinere kalendere og aftaler på tværs af firmaerne. Sammen med en ny facade lægger vi også ofte et​ nyt tegltag. ​

Ønsker du en professionel facaderenovering til boligen

​Vi stiller os naturligvis gerne til rådighed, hvis du skulle have nogle spørgsmål i forbindelse med en facaderenovering og vandskuring.

Siden 1998 har vi hjulpet diverse tilfredse kunder på Fyn, og vi er fast 2-5 mand, der kan stille op. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og derfor er vi nok ikke de billigste. 

Til gengæld kan vi stå inde for vores arbejde i mange år fremover. Lige som vi kan stå inde for, at den aftalte pris holder. 

Vi kigger gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud på en facaderenovering og vandskuring. 

​Ring til os på telefon​ 21 46 42 99, udfyld vores kontaktformular eller skriv til os på e-mail sydfynsmurer@gmail.com.

​KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩✩✩✩✩​

Vurderet 4,9 ud af 5 stjerner
​Baseret på over 12 anmeldelser fra Facebook

​Kontaktoplysninger

Sydfyns Murer Service

Hostrupsvænge 26

5700 Svendborg

​Tlf.: 21 46 42 99

E-mail: sydfynsmur@gmail.com

CVR: 20458208

Vi tilbyder

​Hos Sydfyns Murer Service udfører vi alt inden for murerarbejde i højeste kvalitet.​

Medlem af Byg Garanti

​​Vi er medlem af Byg Garantiordningen og har altid 5 års garanti på vores arbejde.

​Læs mere ved at klikke på logoet.