Renovering af badeværelse tilbydes

Hvis du går og drømmer om en fornyelse af dit badeværelse, så lad os hjælpe det på vej. Hos Sydfyns Murer Service tilbyder vi renovering af badeværelse, hvis dit nuværende bare trænger til en opdatering. 

Vi udfører også alle typer reparationer i Svendborg og Odense samt resten af Sydfyn. Skulle du få en skade i et velfungerede badeværelse af ældre dato, kan vi skaffe mange forskellige typer materialer og montere disse, uden at de skiller sig uheldigt ud.

Vi tilbyder et helt nyt badeværelse

Et godt badeværelse, hvor komfort og velvære er i højsædet, er rigtig livskvalitet. Som murere kan vi naturligvis hjælpe dig med nye klinker og gulve, men vi kan også tilbyde at stå for det hele ved renovering af badeværelse. 

Siden 2011 har vi samarbejdet fast med dygtige håndværkere og vvs’ere, og kan derfor tilbyde dig totalentreprise på et nyt badeværelse. Dermed klarer vi alt fra nedtagning af dit gamle badeværelse til det nye står klar til brug.

​Vi kan også rådgive og hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning. Kunne du tænke dig muligheden for et spabad? Eller hvad med en sidebruser? Ud fra dine behov, ønsker og økonomiske rammer, kan vi kortlægge mulighederne for et personligt badeværelse for dig.

Kontakt os ved renovering af badeværelse

​Overvejer du renovering af badeværelse, så tag fat i os. Vi har arbejdet med at skabe drømmebadeværelser siden 1998 fra Nyborg til Svendborg og Odense. Firmaet har fast 2-5 mand, så vi kan rykke hurtigt. 

Vi går op i kvaliteten, og går ikke på kompromis, for vores arbejde skal holde i mange år. Når vi aftaler en pris, holder den – det vil aldrig blive dyrere for dig. Hos os er en aftale nemlig en aftale.

Vil du vide mere om mulighederne for renovering af badeværelse på Fyn, så kontakt os på​ telefon​ 21 46 42 99, brug vores kontaktformular eller skriv på e-mail​ sydfynsmurer@gmail.com.

​KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩✩✩✩✩​

Vurderet 4,9 ud af 5 stjerner
​Baseret på over 12 anmeldelser fra Facebook

​Kontaktoplysninger

Sydfyns Murer Service

Hostrupsvænge 26

5700 Svendborg

​Tlf.: 21 46 42 99

E-mail: sydfynsmur@gmail.com

CVR: 20458208

Vi tilbyder

​Hos Sydfyns Murer Service udfører vi alt inden for murerarbejde i højeste kvalitet.​

Medlem af Byg Garanti

​​Vi er medlem af Byg Garantiordningen og har altid 5 års garanti på vores arbejde.

​Læs mere ved at klikke på logoet.