Nyt tag - Tag arbejde - Tag renovering

Taget er en vigtig del af hustets fremtoning og det er det første indtryk som gæster får af dit hjem eller din virksomhed. Derfor er det yderst vigtigt at du vælger den rigtige løsning med hensyn til dit nye tag / tagrenovering.

Nyt tag?

Hvad enten i drømmer om et helt nyt tag eller tagrenovering af det eksisterende tag, så få en snak med Sydfyns Murer Service omkring jeres ønsker og behov. Vi har mange års erfaring inden for renovering af tage samt taglægning og vi bestræber os altid på at yde den bedste og korrekte rådgivning i forbindelse med det forestående tagarbejde.

Sydfyns Murer Service udfører alle former for tagarbejde for kunder i Svendborg, Odense samt resten af Fyn. Vi lægger nyt tag, vi renoverer og udskifter tage, vi opsætter kviste og ovenlysvinduer og vi tilbyder proffesionelt tag eftersyn / tagservice.
Kontakt os for en uforpligtende snak på telefon 21 46 42 99 for en professionel vurdering af dit tag projekt.


Tagservice

Trænger dit tag til et tag eftersyn er (virksomhed) et godt sted at starte, da vi tilbyder mange forskellige løsninger til taglægning / tagrenovering.


Ved tagservice gennemgås både taget og kviste for eventuelle skader og utætheder. Sydfyns Murer Service, Svendborg tilbyder en grundig gennemgang af taget, så små problemer bliver opdaget inden de bliver til store skader.
Kontakt os for at høre mere om vores tilbud om tagservice og tagreparationer.

Hvilket tag skal vi vælge?

De tre mest anvendte tagtyper i Danmark er tegltag, betontagsten og decra. Disse tre typer er kort beskrevet herunder. Hvilket tag der passer bedst til jeres behov kommer helt an på hvilket type hus der er tale om, hvad jeres budget er på, hvor længe det må tage og selvfølgelig hvilken stil i går efter. Vi anbefaler at i altid tager en snak med os inden i påbegynder jeres tagprojekt.


Vil du vide mere om disse eller andre typer tag som fx eternit, eternitskiffer, naturskiffer, tagpap eller zink, så er du altid velkommen til at kontakte Sydfyns Murer Service.

Tag typer

Tegltag - er en af klassikerne på markedet og det er en god løsning som langt de fleste husejere vælger. Teglstenen er lavet af ler, der er brændt ved meget høje temperaturer. Tegltag er en god investering, da tegltage generelt har en meget lang levetid.

Betontagsten - er også et populært tag på det danske marked. Kvalitet og levetid er ikke helt så høj som ved tegltaget, men det er til gengæld billigere og man får meget for sine penge.

Decra tag - er et godt, let og et meget stærkt stål tag. Typisk kan man spare rigtig mange penge ved at få lagt et decra tag, da det er nemt og hurtigt at lægge. Ofte lægger man et decra tag oven på det eksisterende tag, der kan være af bølgetagplader eller eternitskiffer. Dette er en god og billig løsning, hvor der er mange penge at spare på renovering af taget.

Se galleri for nyt tag her.

​KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩✩✩✩✩​

Vurderet 4,9 ud af 5 stjerner
​Baseret på over 12 anmeldelser fra Facebook

​Kontaktoplysninger

Sydfyns Murer Service

Hostrupsvænge 26

5700 Svendborg

​Tlf.: 21 46 42 99

E-mail: sydfynsmur@gmail.com

CVR: 20458208

Vi tilbyder

​Hos Sydfyns Murer Service udfører vi alt inden for murerarbejde i højeste kvalitet.​

Medlem af Byg Garanti

​​Vi er medlem af Byg Garantiordningen og har altid 5 års garanti på vores arbejde.

​Læs mere ved at klikke på logoet.